vesti24.mk

Tag : Шестчлено семејство

ВЕСТИ

Алфа сторија: Шестчлено семејство оставено без скршен денар и без струја- по 20 години ги скинаа партиските книшки од СДСМ

admin
Јас само едно ќе кажам, срамота и брука, нели ќе се боревме за живот во Македонија, вели Гордана Ѓорѓиевска Со солзи во очите Гордана Ѓорѓиевска...