vesti24.mk

Tag : шефови

ЗАБАВА

Овие работи кои ги прават шефовите, вработените не можат да ги поднесат

admin
Односите и комуникацијата меѓу шефовите и вработените не се воопшто лесно, поради различните цели, а многу често и поради различни карактеристики на двете страни. Ова...
ЗАБАВА

5 работи кои шефовите ги прават, а страшно нѐ нервираат

admin
Односите и комуникацијата меѓу шефовите и вработените не се воопшто лесно, поради различните цели, а многу често и поради различни карактеристики на двете страни. Ова...