vesti24.mk

Tag : ШЕФ ЗА ПРИМЕР

СВЕТ

ШЕФ ЗА ПРИМЕР: И дал 14.000$ покачување и плус 250.000$ за да си купи куќа!

Ferad Aruc
Енџел е триесетгодишна мајка на три деца. Нејзиниот живот не бил воопшто лесен бидејќи останала без работа и едно време живеела на улица. Таа, заедно...