vesti24.mk

Tag : Шигео Токуда

ЉУБОВ И СЕКС

Најстариот порно глумец на светот има 83 години и нема во план да се пензионира

Ferad Aruc
Јапонецот Шигео Токуда има 83 години и е најстариот порно глумец во светот. Виталниот дедо вели дека работата го исполнува и дека годините не му...