vesti24.mk

Tag : ширнак

Uncategorized

Турција во жалост, 13 загинати во хеликоптерска несреќа

admin
13 припадници на турските вооружени сили загинале во хеликоптерска несреќа во околината на Ширнак,Југоисточна Турција. 13 припадници на турските вооружени сили загинале во хеликоптерска несреќа...