vesti24.mk

Tag : шишиња

БИЗНИС ЗАБАВА

7-годишно девојче започнало свој бизнис со стари шишиња што ги собира секојдневно

admin
Бести Лојд е само 7 години, а веќе има свој бизнис. Таа собира стари шишиња, а потоа ги продава во нејзината продавница во градината на...