vesti24.mk

Tag : школо кичево

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Во Кичево Турските паралелки се уште не се почнати со настава!

admin
Второто полугодие во кичевската гимназија “Мирко Милески” за учениците од турска етничка припадност се уште не е започната. Тие ја бојкотираат наставата бидејќи, како што...