vesti24.mk

Tag : Школски Автобус

ВЕСТИ СВЕТ

Кога во Канада застанува школски автобус – „замрзнува“ цел сообраќај

Ferad Aruc
Кога во Канада застанува астанува автобус за да ги остави децата и цел сообраќај замрзнува. Никој не ни дише додека не се тргнат децата од...