vesti24.mk

Tag : Шопинг во Грција

Uncategorized

Шопинг во Грција? Еве како да направите поврат на ДДВ

admin
Грчките власти од октомври ја намалија границата за враќање данок на додадена вредност (ДДВ) на купени производи, бела техника и облека во Грција за странски...