vesti24.mk

Tag : Шофер

ВЕСТИ СВЕТ

Мигранти спуштија скала од камион во движење кога сфатија дека не одат кон саканата дестинација (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Четириесет и едногодишниот возач на камион од Англија, Дејвид Хурел, мислел дека неговата неодамнешна вообичаена рута од Данкирк кон францускиот град Кале, ќе биде налик...