vesti24.mk

Tag : Штипјанецот Марко „Леопард“

СВЕТ

Со компјутерски криминал извлекле 530 милиони долари: Штипјанецот Марко „Леопард“ ги испразнил сметките на Американците

Ferad Aruc
Дваест и осум годишен штипјанец Марко Леопард од американското Министерство за правда е обвинет дека е член на „Инфрауд“, досега најголемата откриена сајбер криминална организација во светот,...