vesti24.mk

Tag : штитник за заби

Uncategorized

Дали може да се пренесе болест преку плунка?

admin
Во устата живеат стотици микроорганизми, но дали истите се пренесуваат преку плунката? Ризикот за пренесување заразни микроорганизми е многу низок бидејќи самата плунка содржи антитела...