vesti24.mk

Tag : што ќе ве насмеат до солзи

ЗАБАВА

Сцени од вежбалница што ќе ве насмеат до солзи (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Вежбањето може понекогаш да тргне во погрешен правец. Ова видео тоа и го докажува. Некои од овие луѓе прилично се повредија, а некои не насмеаја...