vesti24.mk

Tag : штрајк со глад

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Осудениците од денес штрајкуваат со глад, Бараме Амнестија!

Ferad Aruc
На социјалните мрежи се појави барање кое осудените лица сместени во затворот во Идризово го испратиле до директорот. Тие најавуваат дводневен штрајк со глад бидејќи,...