vesti24.mk

Tag : штркови

ЗАБАВА

Пресврт во најпознатата љубовна приказна: Клепетан е жив и се врати кај Малена

admin
Една од најдолговечните љубовни приказни во Хрватска, онаа на штрковите Клепетан и Мален сепак ќе има среќен крај. Иако сите, вклучително и Стјепан Вокиќ кој...