vesti24.mk

Tag : ѓавол

ЗАБАВА

Прото-ренесансен сликар го скрил ѓаволот во фреска во базилика, и тоа седум века останало тајна

admin
Кога ќе погледнете кон таванот на базиликата „Свети Франциско“ во гратчето Асизи во Италија, сигурно не очекувате да го видите лицето на ѓаволот. Сепак, во...