vesti24.mk

Tag : ѓорѓи колозов

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

16 години без Колозов: Куќата на најпознатиот македонски цар денес е празна- пред неа стои само неговиот верен побратим! (ФОТО)

admin
Нема Македонец кој не го знае единствениот македонски цар во буквална смисла на зборот, Ѓорѓи Колозов. Легендарниот македонски актер на кој јавноста се воодушевуваше во...