vesti24.mk

Tag : ѕвезда

ЗАБАВА

Дали знаевте зошто се става ѕвезда на врвот на елката – колку е силна нејзината симболика

admin
Ѕвезда, ангел или нешто друго. На врвот на елката луѓето ставаат разни украси, но на крај најважно е да ви се допаѓа вашиот избор. Меѓу...
ЗАБАВА

Босанците крстија ѕвезда и планета по Босна и Неретва

admin
Меѓународната астрономска унија  Париз ги соопшти одбраните имиња за ѕвездата ХД-206610 и нејзината планета ХД-206610б, а за коишто гласале граѓаните на Босна и Херцеговина во...