vesti24.mk

Tag : Јабланица

ВЕСТИ

Направени 12 летови и исфрлени 30 тони вода: Уште се активни пожарите во Јабланица и Крушево

admin
Дирекцијата за заштита и спасување и денеска продолжи со воздухопловна поддршка и целодневна акција за гасење на пожари во значаен дел од Македонија. Со направени...