vesti24.mk

Tag : Јавна егзекуција

ВЕСТИ СВЕТ

Ким наредил ликвидација на генерал затоа што им поделил повеќе храна на војниците

Ferad Aruc
Според извештајот на јужнокорејските медиуми, висок функционер на севернокорејската армија е погубен поради обвинување дека им поделил повеќе храна и гориво на своите војници. На...