vesti24.mk

Tag : Јавниот превоз

ЗАБАВА

Кога оваа Белграѓанка се вози со јавен превоз, сите патници бегаат, а кога ќе видите што држи во раце ќе сфатите и зошто

admin
Јавниот превоз е идеално време за конечно да се фатите за книга која подоцна нема да ја прочитате поради секојдневните обврски. Меѓутоа, треба да се...