vesti24.mk

Tag : јавни куќи

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Во оваа земја коронавирусот ‘‘пишува’’ нови правила и во јавните куќи

admin
Владата во Швајцарија планира од 8-ми јуни дополнително да ги ублажи мерките за спречување на коронавирусот, а на почетокот немала воопшто намера да дозволи работа...