vesti24.mk

Tag : јавни набавки

ВЕСТИ

Владата за 70.000 евра ќе купува пијалоци и тутун!

admin
Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија ќе потроши скоро 70.000 евра за набавка на прехранбени производи, пијалаци, тутун и сродни...