vesti24.mk

Tag : јавни тоалети

ЗАБАВА

Заштитете се од бактериите во јавните тоалети: Овие совети мора да ги почитувате!

admin
Општо познато е дека јавните тоалети претставуваат места со многу бактерии поради големата дневна циркулација на луѓе. Многу лесно е да добиете некоја инфекција, а...