vesti24.mk

Tag : јавнообвинителска функција

ВЕСТИ

Костов: Со овој Закон се слабее улогата, самостојноста и независноста на јавнообвинителската функција

admin
Аналитичарот, Сотир Костов на телевизија Алфа жестоко го критикуваше зазаконското решние кое го предлага Владата да се гласа во Собранието. Според него со овој Закон...