vesti24.mk

Tag : Јавното обвинителство

ВЕСТИ

Димовски: Јавното обвинителство е мртво за предмети откако СДСМ е на власт

admin
Она што е резултат од последниве три години е што нема ништо, никаква истрага за десеттина предмети. Некои од нив се тендери во здравство, во...