vesti24.mk

Tag : јавно здравство

ВЕСТИ

Јавното и приватното здравство треба да делуваат заедно

admin
Според СЗО, овој Светски ден на здравјето, поминува во знакот на активности за отстранување на здравствените нееднаквости, како дел од едногодишната глобална кампања за зближување...