vesti24.mk

Tag : јавно претпријатие за државни патишта

Uncategorized

Ќе се постават 6 НОВИ ПАТАРИНИ на македонските автопатишта

admin
ЈП за државни патишта објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на кабини за наплатни станици. Според објавата на Електронскиот систем за јавни...