vesti24.mk

Tag : јаже

ЗАБАВА

Од оваа приказна можете многу да научите: Ако не сте успеале во минатото…

admin
Еден човек поминувал покрај слонови и одеднаш застанал, збунет од фактот дека овие огромни суштества се чувани со само едно мало јаже заврзано на нивната предна...