vesti24.mk

Tag : јакнење

ЗАБАВА

Витамини клучни во борбата против Корона, но и за јакнење на имунитетот!

admin
Познато е дека снабдувањето на организмот со одредени витамини и минерали во голема мера го зајакнува имунитетот и спречува инфекции. Токму ова е она на...