vesti24.mk

Tag : Јаков Лончаревиќ

СВЕТ

Јаков во Југославија чувал плутониум, а денес во својот подрум прави нуклеарен бункер

Ferad Aruc
Јаков Лончаревиќ, кого австралиските медиуми го претставиле како Југословен кој во таа земја се доселил во 1979. година, дошол во центарот на вниманието на тамошната...