vesti24.mk

Tag : Јаландар Најак

ЖИВОТ

Буквално поместувал брда и планини за да ги види своите деца: Овој татко го правел невозможното за неговите синови да може почесто да доаѓаат

Ferad Aruc
Еден Индиец од државата Ориса пробил 8 километри долг пат, за неговите деца, кои одат во училиште оддалечено 15 километри, да можат почесто да си...