vesti24.mk

Tag : Јана Димитрова

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Рената Дескоска: Ќерката на Никола Димитров доби стипендија, но никој не е дискриминиран

Ferad Aruc
Во случајот со стипендирањето на ќерката на Никола Димитров, нема ниту нејзино привилегирање, ниту дискриминирање на кој било друг кандидат, вели поранешната министерка за образование...