vesti24.mk

Tag : Јандреовски

МАКЕДОНИЈА

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

admin
Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија...