vesti24.mk

Tag : Јане Сандански

Uncategorized

Славјето продолжува вечерва во спортски центар Јане Сандански

admin
Славјето на ракометниот клуб Вардар продолжува вечерва во 21часот во спортскиот центар Јане Сандански со цел приложување на сите четири освоени трофеи на Вардар во оваа...