vesti24.mk

Tag : Јанко Бачев

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

,,Македонија блокира” ја блокираше границата со Грција

Ferad Aruc
,,Ние сме Македонци свои на своето, нема да дозволиме некој што не е Македонец да менува име. Нека си го менува своето. Нема да дозволиме....
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Единствена Македонија: Владата прави кривично дело со буџетското финансирање на кампањата за референдумот

Ferad Aruc
Единствена Македонија и македонскиот народ се шокирани од информацијата дека Собранието и Владата ќе водат референдумска кампања со буџетски средства, се вели во соопштението на...