vesti24.mk

Tag : јанушев

ВЕСТИ

Јанушев: Се обврзуваме за поголеми плати на лекарите, стоматолозите и медицинските работници

admin
Квалитетот на здравството е клучен за секоја нација. Тоа е систем во кој треба да бидат задоволни и лекарите, медицинските работници и пациентите. Нашите лекари...