vesti24.mk

Tag : јапонско јаболко

ЗАБАВА

Купете си јапонско јаболко, еве зошто треба да го јадете!

admin
Јапонското јаболко е слатко есенско-зимско овошје. Бојата може да му варира од светло жолта, преку портокалова до темно црвена. Јапонското јаболко е вистински извор на...
ЗАБАВА

Jапонско јаболко- природен лек за превенција од многу болести

admin
Јапонското јаболко е најубаво во зимските денови. Тогаш неговите листови опаѓаат, па на голите гранки остануваат портокаловите плодови. Посебно интересен е податокот дека на некои...