vesti24.mk

Tag : јасмина ангелеска

ВЕСТИ

Ангелеска: По 18 години заминувам од МВР, таму е хаос во секој поглед и во секој сектор од повисоките кругови

admin
Бидејќи ова е прв и последен пат јавно да пишувам за мојата кариера во МВР, решив да ставам слика во униформа која многу ја сакав...