vesti24.mk

Tag : Јасмина Гулевска

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Скандал во општина Могила: Градоначалничката од СДСМ си вработила својот љубовник како личен телохранител

Ferad Aruc
Вистинска приказна за Ромео и Јулија, приказна за недозволена љубов се случува во општина Могила каде како што пренесува Слободенпростор, градоначалничката од редовите на СДСМ...
МАКЕДОНИЈА

Жените кои станаа градоначалнички

admin
По вториот круг, бројката на жени градоначалнички се зголеми. Соња Стаменкова ќе седне во градоначалничката фотелја на Македонска каменица, додека во Могила ќе седне Јасмина...