vesti24.mk

Tag : Јасна Лековска

ЗАБАВА

ИНТЕРВЈУ Јасна Лековска – пилатес инструктор „Ја имам најголемата привилегија, а тоа е да работам работа што вистински ја сакам“

admin
Јасна Лековска е пилатес инструктор веќе 10 години. Нејзината адвокатска униформа ја замени со спортска облека, одлука за која вели дека целосно и го променила...