vesti24.mk

Tag : јаулевски

ВЕСТИ

Јаулески: Заради големиот замав на коронавирусот, УМС своите капацитети ќе ги вложи во масовно информирање на младите и општото население

admin
Заради се поголемиот замав на вирусот #COVID19, наместо кампања за парламентарни избори, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ преку Републичката комисија за здравство, своите капацитети...