vesti24.mk

Tag : ја намачка девојката

ЗАБАВА

Презеде иницијатива и ја намачка девојката со крем за сончање: Кога девојката се сврте, човекот остана во шок

Ferad Aruc
Жените со помош на својот неодолив шарм можат да го наведат речиси секој маж да направи некој глупав потег, а најтажното во тие ситуации е...