vesti24.mk

Tag : Јевгениј Комаровски

ЖИВОТ

Руски доктор открил тајна за детски имунитет: „Не ги лекувајте со чудотворни лекови, туку со ова“

admin
Многу родители веруваат дека постои лек кој на чудотворен начин може да влијае на зајакнувањето на имунитетот кај децата, меѓутоа, еве што советува Јевгениј Комаровски,...