vesti24.mk

Tag : Јекатерина Тихонова

СВЕТ

Рускиот милијардер се разведува од ќерката на Путин: Отстранет е од поважните позиции и ќе му биде преполовено богатството

Ferad Aruc
Се појавила снимка која го прикажува Шамалов со новата девојка, Жана Волкова. Кога 32-годишниот бизнисмен Кирил Шамалов се оженил со ќерката на Владимир Путин, Јекатерина...