vesti24.mk

Tag : Јелена Крсмановиќ Марјановиќ

ЖИВОТ

Колку новата девојка на Зоран личи на Јелена?

admin
Зорана, новата девојка на Зоран Марјановиќ кој е единствен осомничен за убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, е иста како неа. Сличноста е речиси морбидна, се...
СВЕТ

Свекорот на убиената Јелена „удри” по Гранд – протекоа неговите пораки

admin
Во телефонот на свекорот на убиената Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, кај Владимир Марјановиќ, најдени се пораки во кои тој се жали дека Гранд продукцијата не им...