vesti24.mk

Tag : јелоустоун

ЗАБАВА

Ова место го нарекуваат зона на смртта: Велат тука не се одговара за убиство – наоколу има само дивина (ВИДЕО)

admin
Покрај тоа што поради својата зафрленост делува како идеално место за совршено злосторство, еден од најголемите национални паркови во Америка всушност и е. Замислете толку...