vesti24.mk

Tag : Јетон Шаќири

ВЕСТИ

Новиот министер за информатичко општество станал професор на 21 година

admin
Новиот министер за информатичко општество и администрација во својата биографија поднесена до македонското собрание навел дека станал професор на само 21 година на Меѓународниот универзитет...