vesti24.mk

Tag : ЈЗУ Здравствен Дом Скопје

ВЕСТИ

ЈЗУ Здравствен Дом Скопје доби нов директор, досегашниот разрешен

admin
Доктор Виктор Исјановски од денеска е нов директор на ЈЗУ Здравствен Дом Скопје. Досегашниот директор на ЈЗУ Здравствен дом Скопје, Злате Мехмедовиќ е разрешен вчера,...