vesti24.mk

Tag : Јин и Јанг

ЗАБАВА

Јин и Јанг: Какво е значењето на овој кинески симбол?

admin
Античкиот симбол Јин и Јанг е веројатно најистакнатиот и најпопуларниот симбол во кинеската култура. Овој познат симбол е претставник на филозофскиот концепт, кој нè учи...